工程管理专业介绍
发布时间:  2016-12-04 23:40:21 作者:

工程管理专业(学制4年管理学学士)

培养目标:培养掌握现代管理科学、经济学和土木工程技术,能在工程建设领域从事工程项目规划、工程估价、项目决策和全过程管理的应用型高级专门人才。

主要课程:土木工程制图、管理学原理、施工技术、城市规划、工程估价、房地产开发与经营、工程项目管理等。

Engineering Management(School system for 4 years Bachelor of Science in Management Science

Train Objective Train applied senior specialized talents of modern management science, economics and civil engineering technology, engineering construction in the field of engineering project planning, project evaluation, project decision-making and management  of the whole process.

Main coursesCivil Engineering DraftingPrinciples of managementconstruction technique Urban Planningproject evaluationReal estate development and managementproject management and so on

联系方式: 电话:0534-8987859 邮箱:nxxwzgzb@163.com
Copyright@ 生态与园林建筑学院 all rights reserved
Powered by 生态与园林建筑学院网站工作部 Code ? 2008-10 Agricultural1.0